Select Page

Нова вера нова библија
Напис

Автор: Sвездан Георгиевски

Објавен во Утрински весник, Скопје
29.11.2001

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)
>>> Линк до изложбата