Select Page

Нова вајарска генерација
Осврт (кон изложбата „Современа македонска скулптура  – Млада генерација“, МСУ Скопје, 1967)
Автор: Симон Шемов

Објавен во Вечер, Скопје
28.02.1967

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата