Select Page

НОБ, ОНО и самозаштита
Групна изложба на ликовни творби од основните училишта во СР Македонија

Организација: Републичко здружение на ликовни педагози

Текст: Ванчо Ѓорѓиевски

Уметничка галерија, Скопје

27 мај – 10 јуни 1982

 

Каталог: PDF mk