Select Page

Наша анкета: Политиката и уметноста – Ни ден без линија
Напис
Автор: Софија Ѓуровска; изјави: Кочо Фидановски, Рубенс Корубин, Станко Павлески, Душан Перчинков, Димитар Малиданов

Објавен во Нова Македонија, Скопје
1991 (?)

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)