Select Page

Никола Мартиноски
Документарен филм
Режија: Стево Црвенковски
Сценарио: Борис Петковски

Вардар филм, Скопје
1977

 

Монтажа: Олга Лукова Дончиќ
Снимател: Љубе Петковски
Тон: Глигор Паковски
Асистент снимател: Слободан Стојков
Организатор на снимање: Стеван Ацевски – Стевче