Select Page

Не само експонирање на подароците
Напис
Автор: О.Сп. ; изјави: Љупчо Ставрев, Марио Пенелопе, Денис Бовен, Борис Петковски
Објавен во Нова Македонија, Скопје
28.07.1965

 

Напис: PDF mk