Select Page

Несекојдневна ликовна манифестација
Осврт (кон изложбата Современа македонска скулптура, Уметничка галерија, Скопје, ноември 1967)
Автор: Симон Шемов

Објавен во Вечер, Скопје
27.11.1967

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата