Select Page

Нема пауза во поставувањето споменици
Напис
Автор: А.М.Д.; изјава: Андријана Димитровска

Објавен во Нова Македонија, Скопје
16.12.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)