Select Page

Нема култура на прифаќање негативна критика
Напис
Автор: Ивана Васева; изјави: Владимир Величковски, Зоран Петровски

Објавен во Време, Скопје
04.07.2006

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)