Select Page

Нема грчки артефакти во „Македонија вечна“
Напис

Автор: Ивана Васева; изјави: Милчо Манчевски, Виктор Лилчиќ

 

Објавен во дневниот печат, Скопје
17.02.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)