Select Page

Некому не му одговара размената, бидејќи губи пари

Интервју со Викторија Васева Димеска

Автор: Лилјана Митевска

Објавено во Утрински весник, Скопје

20.02.2001

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)