Select Page

Незатворање во сопствената чаура
Напис

Автор: С. Ѓуровска
Изјави: Соња Абаџиева

Објавен во Нова Македонија, Скопје

22.02.1980

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)