Select Page

Небомантија

Осврт кон изложбата на Славица Јанешлиева, Центар за современи уметности – Скопје, 1999

Автор: Mаја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

03.11.1999

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> Линк до изложбата