Select Page

На сите страни на светот
Напис

Автор: Софија Ѓуровска; изјава: Петар Хаџи Бошков

Објавен во Нова Македонија, Скопје
25.12.1991

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

 

>>> Линк до изложбата „Съвременно изкуство от Македония”