Select Page

На плоштадот „Македонија“ – фонтана на животот
Напис
Автор: Даниела Трајковска; изјави: Ристо Пенов, Петар Хаџи Бошков, Рубенс Корубин

Објавен во Вечер, Скопје
12.02.2005

 

Напис: PDF mk