Select Page

На конкурсот за најдобар уметнички плакат за Олимпијадата во Сеул: Прва награда за Димче Николов
Напис
Автор: Т. Ј. ; изјава: Димче Николов

Објавен во Вечер, Скопје
12.01.1988

 

Напис: PDF mk