Select Page

На изложбата на ДЛУМ –  Цртеж ’78: Откупни награди за Јакимовски и Корубин
Напис
Автор: не е наведен

Објавен во Нова Македонија, Скопје
09.12.1978

 

Напис: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата