Select Page

Настан од првостепено значење
Рецензија (кон ретроспективната изложба на Никола Мартиноски, Музеј на современата уметност, Скопје, 1976)
Автор: Владимир Величковски

Објавена во Нова Македонија, Скопје
08.02.1976

 

Рецензија: PDF mk