Select Page

Напредуваме само во антиката
Напис
Автори: Бранко Ѓорѓевски, Жана П.Божиновска; изјави: Тодор Петров, Нада Проева, Кирил Трајковски, Денко Малески, Никола Груевски, Радмила Шеќеринска, Васко Наумовски
Објавен во Дневник, Скопје
25.04.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)