Select Page

Направив целосен преглед на развојот на монументалната уметност

Интевју со Владимир Величковски

Автор: В.И.

Објавено во Дневник, Скопје

01.08.2002

 

Интевју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)