Select Page

Наоѓајќи ја уметничката и егзистенционалната рамнотежа
Напис

Автор: Ивана Тасев

Изјави: Божо Бишкупиќ, Димитар Димитров

Објавен во Македонија денес, Скопје
15.11.1999

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)