Select Page

Наневски, Сековски и Шемов изложуваат во Кавадарци
Напис

Автор: Мирјана Мукаетова; изјави: Владимир Јанчевски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
23.11.2018

 

Напис: PDF mk