Select Page

Наместо безбедносни системи, уметничките дела ги чува чуварска служба
Напис
Автор: Весна Ивановска; изјави: Емил Алексиев, Драгиша Здравковски, Викторија Васева Димеска, Паско Кузман
Објавен во Дневник, Скопје
02.02.2001

 

Напис: PDF mk