Select Page

Му ги тргавме сликите од пред очи, оти од многу енергија црташе врз готови дела, вели Симон Шемов за вујко му Петар Мазев
Напис
Автор: Б. Нестороска; изјави: Симон Шемов

Објавен на sdk.mk
21.01.2018

 

Напис: PDF mk