Select Page

Музеј на современата уметност
Напис и интервју со Борис Петковски

Автор: Никос Чаусидис

Изјави: Емил Алексиев

Објавено во Форум, Скопје

26.04.2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)