Select Page

Музејот реновиран, Пикасо пак во подрум
Напис

Автор: Маја Неделковска; изјави: Атанас Ботев, Александар Станкоски

Објавен во Шпиц, Скопје
10.01.2008

 

Напис: PDF mk