Select Page

Музејот на современата уметност организира – свадба над свадбите!
Напис
Автор: И. И. – С. Т. ; изјави: Зоран Петровски, Александар Јанкулоски, Владо Цветановски

Објавен во Дневник, Скопје
24.06.1998

 

Напис: PDF mk