Select Page

Мојот релјеф стои до делата на Микеланџело, а во Скопје го сквернават

Интервју со Константин Јанев

Автор: Бранко Ѓорѓевски

Објавено на dnevnik.mk

21.05.2016

 

Интервју: PDF mk