Select Page

Мора да се редефинира, инаку уметноста би била мртва
Напис

Автор: Ангелина Димоска; изјави: Атанас Ботев, ОПА, Гоце Наневски

Нова Македонија
29.09.2010

 

Напис: PDF mk