Select Page

Морам да експлодирам, ова сликарство ќе ме задуши
Осврт (кон изложбата „Слики од белата фаза: од експеримент до парадигма“ на Петар Мазев)
Автор: Билјана Нестороска; изјави од Соња Абаџиева и Глигор Чемерски
Објавен на vest.com.mk
14.05.2010

 

Осврт: PDF mk