Select Page

Мирослав Трендафиловски
Самостојна изложба (во рамки на манифестацијата „Куманово – Град на културата 2006″)
Текстови: Глигор Беќаров, Мира Бојниќ

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
2006

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)