Select Page

Мирко Вујисиќ: Графики
Самостојна изложба

 

Текст: Лиљана Христова

 

Уметничка галерија, Битола
09 – 25.06.2000

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)