Select Page

Министерството ја брани и ќе ја брани својата стратегија
Отворено писмо до Дарко Марковиќ

Ганка Самоиловска Цветанова

 

Објавено во Утрински весник, Скопје

26.04.2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)