Select Page

Министерката за култура на Полска во МСУ: Пригодна изложба на полската колекција
Напис
Автор: не е наведен

Објавен во Нова Македонија, Скопје
26.08.2015

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Варошанец  Благоја)