Select Page

Миладиновци осквернавени среде Струга
Напис
Автор: Тоше Огњанов; изјави: Данило Коцевски, Мерсиха Исмајлоска, Џеми Хајредини
Објавен во Дневник, Скопје
01.09.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)