Select Page

Ме привлекува уметничкиот шепот на далекуисточниот дух
Интервју со Искра Димитрова

Автор: Ивана Тасев

Објавено во Теа модерна, Скопје
04.04.2007

 

Интервју: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата