Select Page

Метаморфоза
Осврт кон изложбата на Никола Упевче, Куќа на Робевци Охрид, август 2002

Автор: Нада Пешева

 

Објавен во Студентски збор, Скопје

01.09.2002

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)