Select Page

Металот отстапува пред дрвото
Напис

Автор: Т(ашко) Ширилов; изјави: Насо Беќаровски

Објавен во Вечер, Скопје
01.02.1979

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Варошанец Благоја)