Select Page

Изложба во рамки на Месецот на Европската култура во Словенија
Групна изложба

Куратор: Соња Абаџиева

Учесници: Анета Светиева, Димитар Манев, Симон Шемов

 

Галериjа Крка, Љубљана
18.06. – 18.07.1997

 

Фото документација ☟

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)