Select Page

Маргина бр. 41
Списание за ширење на децентралистичка култура

Главен и одговорен уредник: Г.Н.Ом
Издавач: Кома/Темплум
Март 1998

 

Содржина: Глен Џордан, Крис Ведон, Александар Станковски, Жан Бодријар, Рој Лихтејнштајн, Вилхелм Рајх, Кирчо Арсовски, феминизам…

Списание: PDF мк