Select Page

Маргина бр. 34
Списание за ширење на децентралистичка култура

Главен и одговорен уредник: Г.Н.Ом

Графичко уредување: Небојша Гелевски
Издавач: Кома/Темплум

Декември 1996 (редизајн 2011)

 

 

Содржина: Александер Бренер, Олег Кулик, Кит Харинг, Дејвид Б’рн, Тимоти Лири, Иља Кабаков, Дмитриј Гутов, Јуриј Леидерман, Вадим Фишкин, уметност и психоанализа, идиотизмот во уметноста, скопски раскази, глобална сцена…

Списание: PDF мк