Select Page

Манипулација и со европските катедрали
Реакција на комерцијалниот оглас на ВМРО ДПМНЕ за изградба на црква на централниот градски плоштад во Скопје
Автор: Климе Поповски

Објавен во Утрински весник, Скопје
08.05.2009

 

Текст: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

>>> Линк до комерцијалниот оглас на ВМРО ДПМНЕ