Select Page

„Мала станица“ не е проект на УНЕСКО, туку на Унко
Реакција на Слободан Унковски

Објавена во Утрински весник, Скопје
19.04.2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)