Select Page

Македонците ги носат гостите од странство да ја видат изложбата во МСУ
Напис
Автор: Весна И. Илиевска; изјави: Елиза Шулевска

Објавен во Дневник, Скопје
07.08.2014

 

Напис: PDF mk