Select Page

Македонска ликовна школа
Одгласи за изложбата „15 Современи македонски уметници”
Напис
Автор: М.М.

Објавенo во Нова Македонија, Скопје

17.02.1980

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)