Select Page

Македонската уметност е жестоко ехо на историските потреси
Напис

Автор: В.И. ; изјава: Златко Теодосиевски

Објавен во Дневник, Скопје
22.04.2003

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до изложбата