Select Page

Македонија и понатаму „колонијална“ велесила
Напис
Автор: Огнена Поп Андонова
Изјави: Васил Алачев, Јордан Михајловски, Страшо Милошевски

Објавен во Дневник, Скопје
11.08.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)