Select Page

Линеарниот гест како дијалог
Осврт кон изложбата на Мариа Бономи, МСУ, Скопје, 2000

Автор: Дејан Буѓевац

Објавен во Утрински весник, Скопје
09.10.2000

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата