Select Page

Линеарна Интервенција
Самостојна изложба

Глигор Стефанов

Текст: Мирослав Поповиќ

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

12.05.1983 – 29.05.1983

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)