Select Page

Ликовни уметници од Струга
Групна изложба

Учесници: Горан Ристовски, Марјан Стојаноски, Никола Кукунеш, Ѓорѓи Крстески, Христијан Томаноски

НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“, Струга

Јули 2009

 

 

Каталог: PDF мк

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)